Aanleg tuin

Uw tuin is toe aan een opknapbeurt of aan een totale herinrichting, maar u weet niet hoe u het aan moet pakken. Graag help ik u daarbij.

Plan
We gaan praten over uw wensen en maken een goed plan. Daarbij denken we aan de beplanting, het gazon, tuin-/erfafscheiding, bestrating en tuinobjecten.

Plantenkeuze
Voor een juiste plantenkeuze nodig ik u uit om mee te gaan naar Greenlink. Zij zijn een expert in buitengroen. Ze hebben een breed assortiment en de planten zijn van grote kwaliteit. Al jaren maak ik gebruik van hun planten. We nemen direct de planten mee. Ter plekke betaal ik de rekening voor u en dat bedrag vindt u ook uiteindelijk terug op uw eindfactuur.

Neem alvast een kijkje bij Greenlink door op onderstaande button te klikken.
Greenlink

Duurzaam

Een duurzame tuinaanleg, wat verstaan we daaronder.

De basis is het gebruik van een vruchtbare bodemsamenstelling en een prachtige, kleurrijke en gevarieerde beplanting waardoor de bodem gedurende het gehele jaar gezond blijft. Wanneer de samenstelling van de grond goed is, hoeft u niet te sproeien!! U bespaart water in een droge  periode.

De bestrating kan bestaan uit omgekeerde en schoongemaakte tegels of klinkers uit uw eigen tuin of we kunnen gebruik maken van gebruikte bestrating.

U geniet jarenlang van uw mooie tuin.

tuinaanleg